tutorial

PeakVisor és una aplicació d'identificació de pics. Us permet etiquetar tots els cims a vista de càmera així com fotos d'aventures a l'aire lliure passades. L'aplicació també compta amb mapes 3D d'alta precisió que són útils per a la planificació i la navegació a les muntanyes.

Per defecte, PeakVisor presenta informació per a la vostra ubicació actual. Però pots utilitzar la característica Teleport per explorar muntanyes de tot el món des de la comoditat de la teva pròpia casa.

Peaks Identification and 3D maps

NOTA: Si necessites l'aplicació per treballar fora de línia a les muntanyes, has de descarregar una àrea de mapa en particular per endavant. Pots fer-ho anant a Menú > Cobertura del mapa. Consulteu la secció Gestió de mapes Offline d'aquesta guia d'aprenentatge per a més detalls.

La millor manera d'utilitzar aquesta guia d'aprenentatge és provar les habilitats que apreneu en cada secció sobre una ubicació de demostració virtual. Això és precisament per al que serveixen aquestes demostracions. Si voleu accedir al Mode de demostració per provar totes les característiques de PeakVisor juntament amb aquest tutorial, navegueu a Menú > Demos virtuals i trieu la ubicació que preferiu.

Per a la vostra comoditat, també podeu llegir aquest tutorial en un ordinador d'escriptori en aquest enllaç: https://peakvisor.com/tutorial_en.html

En qualsevol moment durant el viatge de PeakVisor, sentiu-vos lliures de contactar amb l'equip de PeakVisor si teniu una pregunta, recomanació o suggeriment. Posa't en contacte navegant al Menú > Parla amb el desenvolupador.

Hi ha camins feliços!

Camins feliços! Happy trails!

1

Identifica muntanyes

tutorial

La visualització de la càmera per a la Identificació de la muntanya és la pantalla predeterminada de l'aplicació PeakVisor. Aquí, pots identificar tots els cims que t'envolten mantenint la càmera del telèfon fins a la línia de l'horitzó. Des d'aquesta pantalla, pots accedir a les altres característiques de l'aplicació.